Start / Företaget
 
 

Din trygghet

Vi är ett privatägt familjeföretag som sedan 1965 är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter till laboratoriebranschen.

Vårt ansvar

Vi nöjer oss inte med att sälja bra produkter, vi tar ansvar för dem också!
På Ninolab har vi ett stort kvalitetstänkande och vi sätter alltid dina behov i fokus. För oss handlar kvalitet om att leverera rätt anpassad produkt med rätt funktioner, på rätt tid till rätt pris.
Ett uttryck för ansvar är också att vi sedan starten har service i egen regi med ett 10 tal serviceingenjörer som står till ditt förfogande.

Vår målsättning

Vårt mål är att du skall vara nöjd med Ninolab som leverantör och att vi skall kunna hjälpa dig i din vardag.

 
Välkommen till vår hemsida!
Niclas Nordin, VD

Vi strävar hela tiden efter att förbättra vårt erbjudande och vi söker hela tiden efter det energisnåla alternativet och de miljövänliga produkterna.
Vi vill att våra leverantörer lever upp till samma målsättning. Vi väljer material och leveranssätt som är så miljövänligt som det går.

Vårt mål är att du skall vara nöjd med Ninolab som leverantör och att vi ska kunna hjälpa dig i din vardag. Detta kräver ett långsiktigt engagemang
från oss på Ninolab.

Skapa trygghet via serviceavtal - Ninolab är GMP-utbildade
Tack vare utbildningen kan vi lättare följa de kvalitetskrav som ställs på oss både som leverantör och serviceorganisation

 
 

Ninolab - av Soliditet diplomerat Trippel-A företag

AB Ninolab • P.O. Box 137 • SE-194 22 Upplands Väsby • Sweden  Leverantör av laboratorieutrustning i Sverige  • Phone +46-8-59096200 • info@ninolab.se
Website Contact: webmaster@ninolab.se