15% rabatt – Vilken skak passar dig?

MaxQ från Thermo Scientific

MaxQ har ett stort program av skakar – analoga, digitala, för inkubering, kylda samt bänk- eller golvmodeller. Vi ger 5 års garanti på alla skakar och livstidsgaranti på motorenheterna.
Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt skak till ditt laboratorium!

ThermoScientific_IMG

Kontakt

Roger Araskoug
rar@ninolab.se
070-556 21 24

Kühners skakinkubatorer

Kühner är en Schweizisk tillverkare av skakutrustning för bakterieoch cellodling, med mer än 50 års erfarenhet på området. Kühners produkter är extremt robusta och pålitliga, vilket garanterar en näst intill underhållsfri drift. Anledningen till detta är ytterst få rörliga delar i skakmekanismen. Dessutom finns inga plastdetaljer vare sig invändigt eller utvändigt.

Istället för traditionell remdrift använder sig Kühner av direkt magnetdrift som ger högsta möjliga driftsäkerhet och en fullständigt underhållsfri motor och skakmekanism.
Detta och flertalet andra unika egenskaper hos Kühners skakinkubatorer gör det möjligt för oss att erbjuda 5 års garanti. AB Ninolab har lång erfarenhet av försäljning och service av skakinkubatorer vilket gör Kühners produkter till en långvarig och säker investering.

Skakar_15_percent_rabatt_IMG
KUHNERDE

Kontakt

Roger Araskoug
rar@ninolab.se
070-556 21 24

Produkter

Läs mer om våra skakar

Alla kampanjer gäller t.o.m. 2019-05-15 om inget annat anges. Samtliga redovisade priser i Ninonytt gäller exklusive moms & eventuella frakter. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Nyheter Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post

Dela på print
Dela på email