Annorlunda frysteknik – Stirling Ultracold

Ny kylteknik för lågtemperaturfrysar

Stirling Ultracold har lågtemperaturbranschens mest energieffektiva frysskåp med den lägsta energiförbrukningen jämfört med jämförbara storlekar. Frysarna ger förbättrad säkerhet för förvarade prover. Säkerheten utgörs av att det inte finns några kompressorer i frysen utan den beprövade Stirlingmotortekniken används med kontinuerlig modulering som upprätthåller oöverträffad temperaturstabilitet. Samtidigt kan frysarna från Stirling användas i ett temperaturområde från -20°C till -86°C vilket utökar användningsområdet. Frysarna har VIP isolering vilket ger stor lagringsvolym per kvadratmeter golvyta.

Ta med -86°C-förvaring till patienten: Problemlösaren för klinisk prövning, läkemedelsleverans och för prover som samlas in utanför laboratoriet.

Shuttle™ är idag den enda bärbara lågtemperaturfryslösningen tillgänglig för att få lagring i -86°C i fält. Denna lilla, lätta, bärbara och effektiva -86°C frysen är idealisk för kliniska prövningar och biologisk läkemedelsleverans. Du kan tryggt lita på att dina biologiska läkemedel alltid är säkert förvarade, och du kan samla prover för kliniska prövningar och vara säker på att dessa håller sig vid extremt låga temperaturer.

Produkter

Läs mer om våra lågtempfrysar

STIRLINGUC

Kontakt

info@ninolab.se
08-590 962 60

Nyheter Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post

Dela på print
Dela på email