Autoklaver för lab, forskning och pharmaindustri

Steelco tillverkar även autoklaver, från små modeller på 90 liter till stora genomgångsautoklaver, tillverkade i högpolerat rostfritt stål.

Steelco tillverkar även autoklaver, från små modeller på 90 liter till stora genomgångsautoklaver i högpolerat rostfritt stål. Effektiv isolering av kammare och rör tillverkade i 316L. Valbar sida för kontrollpanel och tekniskt utrymme.
Optimerade steriliseringscykler för minskad vatten- och energiförbrukning.

Stora golvlastade gropmonterade autoklaver. För de verksamheter som har behov av att sterilisera stora och skrymmande laster t.ex. rack till djurburar. Det finns modeller med manuell dörr med gångjärn eller automatisk horisontell skjutdörr.
De går även att fås som genomräckningsmodeller med två dörrar.

VS-43-L-con-Carrello-IVC

Serviceavtal autoklaver

Ninolab erbjuder service och serviceavtal på alla våra autoklaver. Vi erbjuder serviceavtal med ett eller två årliga besök beroende på hur mycket autoklaverna används. Vi utför förebyggande underhåll i enlighet med tillverkarens rekommendationer med kontroller av bla. temperatur, tryck och att övriga funktioner uppfyller specifikationerna.
Vi kan även utföra rekvalificering, rutintester och PQ körningar på din autoklav. Våra tekniker utbildas löpande hos tillverkarna – de har specialverktyg, certifierad mätutrustning och använder reservdelar i original.
Kontakta oss för mer information, du når vår serviceavdelning på 08-590 962 50 eller service@ninolab.se.

STEELCO

Kontakt

Robert Kern
rke@ninolab.se
08-590 962 03

Produkter

Läs mer om våra autoklaver

Nyheter Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post