Haier Biomedical – Lågtemperaturfrysar

Haier Biomedical är världens största tillverkare av kommersiella kyl- och frysskåp. Detta gör det möjligt för dem att vara ett prisvärt alternativ av god kvalitet till de mer etablerade varumärkena av lågtemperaturfrysar.

Haier Biomedical har ett brett program av lågtemperaturskåp och boxar för stabil frysförvaring ner till -86°C. Haiers lågtemperaturfrysar har tre modellserier som alla har sina egna fördelar. Välj mellan serierna:

Haier_Logo

Kontakt

info@ninoalb.se
08-590 962 60

Salvum –
Standardserie av lågtemperaturskåp och boxar

Standardserie av skåp och boxar med enklare digitaldisplay och konventionell kaskadkopplad kompressorteknik. Frysarna använder endast naturliga kylmedel (HC) och har VIPisolering. Skåpen finns i åtta storlekar från 338L upp till 828L. För boxar finns två varianter, 100L respektive 420L.

Salvum –
Lågtemperaturskåp med frekvensstyrda kompressorer

Frysserie med frekvensstyrda kompressorer vilka anpassar sig efter frysens kylbehov. Detta medför att en mycket låg energiförbrukning kan uppnås. Välj mellan två kontrollenheter, en enklare digitaldisplay eller en med pekskärm. Frysarna använder endast naturliga kylmedel (HC) och har VIP-isolering. Skåpen finns i tre storlekar, 729L, 829L och 959L.

Salvum Twincool – två separata kylsystem

Med två oberoende kylsystem. Kylsystemen kan separat hålla -80°C om så behövs. Välj mellan två kontrollenheter, en enklare digitaldisplay eller en med pekskärm. Frysarna använder naturliga kylmedel (HC) och har VIP-isolering. Skåpen finns i två storlekar, 578L och 728L.

Produkter

Läs mer om våra lågtempfrysar

Nyheter Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post

Dela på print
Dela på email
Stäng meny