Högkvalitativa handskboxar

Standardiserade och kundanpassade handskboxsystem samt isolatorer.

Handskboxsystemen ger användaren möjlighet att jobba i en syrefri och/eller fuktfri miljö. Med inerta gaser som omgivande atmosfär är det möjligt att skydda ämnen som oxiderar i kontakt med syre eller fukt.
Atmosfären inne i handskboxen filtreras genom HEPA filter, därefter avlägsnas syre och vatten i en regenererbar reningsanläggning innan gasen återcirkuleras till boxen.
Handskboxar kan kompletteras eller anpassas helt efter kundens behov, och MBrauns tillbehörsprogram ger möjlighet att tillföra nya funktioner. Även en befintlig handskbox kan byggas ut med moduler eller kompletteras för att tillföra ny funktionalitet.
Inerta system krävs vid forskning inom områdensom kemi, batteriteknik, OLED/PLED teknik och svetsteknik med flera.

Mer utrymme i labbet? MBraun har lösningen!

Smart och smidig handskhållare, som finns i fyra olika längder och kan monteras på alla handskboxar från MBraun.

Med MBrauns produktprogram kan vi i ett nära samarbete med våra kunder nyttja tillverkarens kunskap och erfarenhet för att definiera mycket specifika applikationsbehov.
Tillsammans bestämmer vi den bästa lösningen hämtat från MBRAUNs sortiment av produkter och tjänster. MBRAUN kan konfigurera en systemlösning för alla specifika applikationskrav och vi kan i samråd med slutanvändaren skapa en komplett specifikation.

MBRAUN har över 40 års erfarenhet av att integrera vetenskaplig utrustning som mikroskop, spektrometrar, ugnar, frysar och andra tillbehör i handskboxen som därmed helt kan anpassas till kundens kravspecifikation.
Inget uppdrag är för stort eller för litet!

MBraun_Custommade_Dry_Box
MBRAUN

Kontakt

Johnny Riise
jri@ninolab.se
08-590 962 08

Produkter

Läs mer om våra handskboxar

Nyheter Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post