Julkampanj – Heidolph HEI-VAP Core

Rotationsindunstare med digital display, anpassad för alla standardapplikationer. Heidolph Hei-VAP Rotationsindunstare har en digital display, erbjuder handlyft eller motorlyft och är anpassad för alla standardapplikationer inom vakuumförångning som kräver fullständig täthet och hög avdunstning.

HEI-VAP Core har en enkel justering av både rotationshastighet och badtemperatur via ”LED ring light” system, som visar att vald funktion är aktiv.

20percent rabatt jul
Heidolph_HEI-VAP Core_2_IMG

Patenterade PTFE tätningar möjliggör en stabil förångningsprocess. Hastighetsreglerade vakuumpumpar samt den senaste generationen kondensorer, med hög prestanda på indunstningen, säkerställer att stor återvinning av lösningsmedel är möjlig. Sammantaget ökar dessa detaljer livslängden på rotationsindunstaren och dess vakuumpump och minskar mängden gaser i omgivande atmosfär.

En mängd olika alternativ och tillval gör Heidolph rotationsindunstare till den bästa lösningen för individuella behov. Utrustad med XL-kondensator, som ökar avdunstningshastigheten med upp till 40%, uppnås mycket rena resultat och är därför perfekt vid farmaceutisk eller kemisk rening. Heidolphs rotationsindunstare utvecklas och tillverkas i Tyskland. Heidolph är garant för kvalitet, prestanda och tillförlitlighet med en produktgaranti på hela 36 månader.

HEIDOLPH

Kontakt

Johnny Riise
jri@ninolab.se
08-590 962 08

Produkter

Läs mer om våra indunstning produkter

Alla kampanjer gäller t.o.m. 2020-01-30. Samtliga redovisade priser i Ninonytt gäller exklusive moms & eventuella frakter. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Kampanjer

Se alla aktuella kampanjer!

Dela denna post

Dela på print
Dela på email