Julkampanj – Nu tillverkar vi själva LAF-bänkar i Sverige

Välkommen att se marknadens modernaste LAF-bänksortiment! I jakten på lägre ljud- och energiförbrukning har ninoSAFE-bänken ett helt nytt fläktpaket och omgjorda luftpassager m.m.

Den lyckade och smidiga designen är oförändrad. Ändringarna har medfört betydande sänkning av både ljudbild och energiförbrukning. Med modern dimbar LED-belysning är energiförbrukningen under 120W!

Ninolab erbjuder nu moderna och attraktiva LAF-lösningar, som inkluderar ett standardsortiment, och ett sortiment av skräddarsydda lösningar som med hjälp av våra erfarna LAF-designers skapas efter kundens önskemål.

Standardsortiment:
Vårt standardsortmiment omfattar Klass I, II och III samt Sterilbänkar. Dessa kännetecknas av skandinavisk design med smarta lösningar såsom marknadens lägsta höjd, vilket gör att de populära höj- och sänkbara stativen kan användas trots låga takhöjder som nordiska lab ofta har.

Säkerhetsbänk Klass II:
Tack vare bänkens låga höjd säkras det viktiga 30 cm säkerhetsavståndet som alla fabrikat måste ha ovanför en friblåsande bänk för att behålla personskyddet. Även möjlighet till ventilationsanslutning blir enkel tack vare att nordiska kunder vill ha arbetsytan på 90 cm över golv i enlighet med dagens byggstandard (samma som arbetsbänkarna i labbet och diskbänken hemma etc.) Utöver detta har bänkarna lågt ljud och starkt reflexfritt ljus.

Vårt standardsortiment består av:

  • Vertikal, öppen sterilbänk*, för enbart produktskydd. Enligt valda delar ur EN-12469.
  • Horisontal, öppen sterilbänk*, för enbart produktskydd. Enligt valda delar ur EN-12469.
  • Säkerhetsbänk Klass I*, för enbart produktskydd. Enligt EN-12469.
  • Standard Säkerhetsbänk Klass II*, för person-, produkt- och omgivningsskydd. Med två HEPA-filter. Enligt EN- 12469.
  • Säkerhetsbänk Klass II*, för person-, produkt- och omgivningsskydd. Med tre HEPA-filter. Enligt EN-12469 och DIN-12980.
  • Säkerhetsbänk Klass III* för person-, produkt- och omgivningsskydd. Med HEPA-filter på inluften och handskar, som skydd för att nå produkten. Enligt EN-12469.

*Tillgängliga i storlekarna 900, 1200 1500 och 1800

Alla dessa bänkar finns även i XL-utförande, för robot och analysmaskiner/produktionslinjer etc.

30percent rabatt jul

Produkter

Läs mer om våra LAF-bänkar

NinoLAF-400x90

Kontakt

Chris Ulrici
cul@ninolab.se
08-590 962 24

Alla kampanjer gäller t.o.m. 2020-01-30. Samtliga redovisade priser i Ninonytt gäller exklusive moms & eventuella frakter. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Kampanjer

Se alla aktuella kampanjer!

Dela denna post

Dela på print
Dela på email