Kampanj – 30% rabatt på ninoSAFE 1200 Klass II

I jakten på lägre ljud- och energiförbrukning har ninoSAFE-bänken ett helt nytt fläktpaket och omgjorda luftpassager m.m. Den lyckade och smidiga designen är oförändrad. Ändringarna har medfört betydande sänkning av både ljudbild och energiförbrukning. Med modern dimbar LED-belysning är energiförbrukningen under 120W!

Ninolab erbjuder nu moderna och attraktiva LAF-lösningar, som inkluderar ett standardsortiment och ett special-/ industrisortiment som med hjälp av våra erfarna LAFdesigners skapas efter kundens önskemål.

Standardsortiment:
Vårt standardsortmiment omfattar Klass I, II och III samt Sterilbänkar. Dessa kännetecknas av skandinavisk design med smarta lösningar såsom marknadens lägsta höjd, vilket gör att de populära höj- och sänkbara stativen kan användas trots låga takhöjder som nordiska lab ofta har.

Säkerhetsbänk Klass II:
Tack vare bänkens låga höjd säkras det viktiga 30 cm säkerhetsavståndet som alla fabrikat måste ha ovanför en friblåsande bänk för att behålla personskyddet. Även möjlighet till ventilationsanslutning blir enkel tack vare att nordiska kunder vill ha arbetsytan på 90 cm över golv i enlighet med dagens byggstandard (samma som arbetsbänkarna i labbet och diskbänken hemma etc.) Utöver detta har bänkarna lågt ljud och starkt reflexfritt ljus.

nino-SAFE-class-2_IMG
Säkerhetsbänk Klass II, 1200
30percent_rabatt_img

Vårt bänksortiment består av:

  • Vertikal, öppen sterilbänk, för enbart produktskydd. Enligt valda delar ur EN- 12469
  • Horisontal, öppen sterilbänk, för enbart produktskydd. Enligt valda delar ur EN-12469
  • Säkerhetsbänk Klass I, för enbart produktskydd. Enligt EN-12469
  • Standard Säkerhetsbänk Klass II, för person-, produkt- och omgivningsskydd. Med två HEPA-filter. Enligt EN- 12469
  • Säkerhetsbänk Klass II, för person-, produkt- och omgivningsskydd. Med tre HEPA-filter Enligt EN-12469 och DIN-12980
  • Säkerhetsbänk Klass III för person-, produkt- och omgivningsskydd. Med HEPA-filter på inluften och handskar, som skydd för att nå produkten. Enligt EN-12469

Alla dessa bänkar finns i XL-utföran-
de, för robot och analysmaskiner/pro-
duktionslinjer etc.

Produkter

Läs mer om våra LAF-bänkar

Alla kampanjer gäller t.o.m. 2019-10-31 om inget annat anges. Samtliga redovisade priser i Ninonytt gäller exklusive moms & eventuella frakter. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

NinoLAF-400x90

Kontakt

Chris Ulrici
cul@ninolab.se
08-590 962 24

Nyheter Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post

Dela på print
Dela på email
Stäng meny