Kampanj – Pålitliga och innovativa frystorkar

Nyhet – Solaris från Thermo Scientific

Thermo Scientific Solaris nya skakar sätter en ny standard för pålitlighet och teknisk innovation. De är robust byggda för krävande användning och kombinerar en ny ergonomisk design med förbättringar av viktiga funktioner som sparar tid, skyddar din process och driver din forskning framåt. I Thermos program finns även ett stort sortiment skakinkubatorer, som t.ex MaxQ.

Solaris02
Solaris
MaxQ_5000_Floor-Model_Shakers_IMG
Skakinkubator MaxQ
ThermoScientific_IMG

Kontakt

Roger Araskoug
rar@ninolab.se
070-556 21 24

Kühners skakinkubatorer

Kühner är en Schweizisk tillverkare av skakutrustning för bakterie- och cellodling, med mer än 50 års erfarenhet på området. Kühners produkter är extremt robusta och pålitliga, vilket garanterar en näst intill underhållsfri drift. Anledningen till detta är ytterst få rörliga delar i skakmekanismen.

Dessutom finns inga plastdetaljer vare sig invändigt eller utvändigt. Istället för traditionell remdrift använder sig Kühner av direkt magnetdrift som ger högsta möjliga driftsäkerhet och en fullständigt underhållsfri motor och skakmekanism.
Detta och flertalet andra unika egenskaper hos Kühners skakinkubatorer gör det möjligt för oss att erbjuda 5 års garanti. AB Ninolab har lång erfarenhet av försäljning och service av skakinkubatorer vilket gör Kühners produkter till en långvarig och säker investering.

KUHNERDE

Kontakt

Roger Araskoug
rar@ninolab.se
070-556 21 24

Produkter

Läs mer om våra skakar

Alla kampanjer gäller t.o.m. 2020-01-30. Samtliga redovisade priser i Ninonytt gäller exklusive moms & eventuella frakter. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Kampanjer

Se alla aktuella kampanjer!

Dela denna post

Dela på print
Dela på email