You are currently viewing Magnetic bead separation

Magnetic bead separation

ThermoScientific KingFisher är en patenterad magnetisk separationsteknik som låter dig bearbeta praktiskt taget vilket prov som helst från vilken källa som helst för ultimat isolering av nukleinsyror, protein och celler.
Med fyra system att välja på, ger KingFisher dig en prestanda, flexibilitet och hastighet som uppfyller dina krav på applikation, genomströmning av prover och budget.

KingFisher Flex. Med fokus på hög genomströmning eller bearbetningsvolym upp till 5 ml, erbjuder Flex-systemet en mångsidig rening av nukleinsyror och proteiner. Med volymen 20-5000μl beroende på magnethuvudet med 96- eller 24-brunnsformat är den verkligen flexibel. Använd fördefinierade protokoll eller anpassa dina egna för speciella applikationer.

KingFisher Duo levererar avancerad funktionalitet i ett kompakt mediumkapacitetsinstrument för isoleringsapplikationer.
Dess lilla fotavtryck och stora funktioner, inklusive spårbarhet och datahantering, gör den till en perfekt passform för forsknings- och rutinlaboratorier. Två protokoll kan köras sekventiellt utan avbrott, vilket ökar genomströmningen med upp till 24 prover per belastning. Duo-systemet klarar även större volymbehandlingar som upp till 5 ml.


KingFisher mL är det ekonomiska valet för enkel användning upp till 15 prover. Behandlingsvolymer från 50 till 1000μl i speciella rörremsor.

KingFisher-systemet tillåter att rena småskaliga prover ekonomiskt. Kör upp till 24 prover med 20-200μl samtidigt. Alla renings- och bearbetningssteg, programmerade med enkel tryckknappsoperation, utförs i mikrostrips

ThermoScientific_IMG

Kontakt

Tomas Kjelson
tkj@ninolab.se
08-590 962 07

Produkter

Läs mer om våra magnetic bead separation produkter