Mångsidiga skakar från Kühner

LS-Z Skak – Pålitlig och hållbar

Pålitlig kvalitet
LS-Z-skaken har inbyggt magnetiskt drivsystem vilket garanterar noggrann kontroll och låg energiförbrukning/värmeavledning även vid höga hastigheter. Den underhållsfria direktdrivningen är långvarig, robust och ekonomisk.

Flexibel – Kan placeras nästan var som helst
LS-Z är extremt flexibel när det gäller installationsplatsen: den kan placeras i en laboratorieinkubator eller ett temperaturkontrollerat rum. Den avtagbara styrenheten kan fästas vid själva skaken medan kraftenheten kan förvaras bredvid eller bakom skaken.

Funktioner för automatiserade processer
LS-Z shaker har en fixerad och kontaktlös stopp-position som är särskilt användbar för automatiserade processer. Kan med fördel integreras i ett vätskehanteringssystem. Tack vare det flexibla Net60-gränssnittsalternativet kan LS-Z shaker styras av nästan alla externa programvarusystem.

Kuhner-LS-Z_skak
LS-Z

Kelvin inkubator

Liten och kompakt
Kühner Kelvin kan placeras på eller under valfritt bord eller labbänk. Inkubatorn har en plan front och en platsbesparande dörrmekanism. Det stora fönstret ger en bra utsikt över odlingskärlen. För statiska experiment kan en fast hylla placeras ovanför skakbrickan inuti kammaren. Genomföringsporten på 40 mm ger tillräckligt med utrymme för
slangar och kablar som behövs för odlingsprocessen. Med extern sidmonterad dokumenthållare.

Hygienisk design – Enkel rengöring
Kelvin+ kammare av rostfritt stål är lätt att rengöra. Drivenheten är skyddad mot spill och inkubatorn kan enkelt demonteras för att rengöra hela ytan eller för att ta bort oönskade vätskor.

Kuhner-0053_korr
Kelvin inkubator

ISF1-Z – Den perfekta lösningen för kultiveringsprocesser

F1-Z-modeller
Varje modell har olika funktioner som passar dina applikationer perfekt. Designade för att hantera de experiment du vill göra på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

iSF1-Z
Standardversionen av Kühners stapelbara skakinkubator med exakt temperaturkontroll (uppvärmning) och distribution.

iSF1-Z EcoDew®
Inkluderar exakt temperaturkontroll (uppvärmning) och Kühners EcoDew®-teknik för aktiv luftfuktighetskontroll. Inga kylkompressorenhet krävs för den exakta och miljövänliga EcoDew®-tekniken.

iSF1-Z peltier
Denna innovation använder hållbara Peltier-element för exakt uppvärmning, kylning och fuktighetskontroll. Detta miljövänliga koncept gör kylmedel eller kompressorer onödiga. Luftfuktighetskontrollen på ISF1-Z Peltier har ett stort kontrollintervall på 50- 85% (möjlig luftfuktning och avfuktning) och håller exakt det inställda värdet.

Kuhner_ISF1-Z
ISF1-Z

Modeller:

iSF1-Z: Grundläggande temperaturreglering (uppvärmning)
iSF1-ZC Basic: Värmekontroll och CO2
iSF1-Z EcoDew®: Kontroll av värme och fuktighet
iSF1-ZC EcoDew®: Kontroll av värme, luftfuktighet och CO2
iSF1-Z-peltier: Kontroll av temperatur (uppvärmning/kylning) och luftfuktighet
iSF1-ZC-peltier: Kontroll av temperatur (uppvärmning/kylning), luftfuktighet och CO2

Varje ISF1-Z-modell finns med CO2-kontroll. ZC-inkubatorskakarna är optimerade för cellodlingsprocesser med däggdjurs-, humanaeller växtcellkulturer.

5 års garanti!

KUHNERDE

Kontakt

Roger Araskoug
rar@ninolab.se
070-556 21 24

Produkter

Läs mer om våra skakar

Nyheter Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post