Platsannons Serviceingenjör – Team Mekanik

AB NINOLAB har sedan 1965 levererat laboratorieutrustning och service till svenska sjukhus, forskningsinstitutioner och industriföretag. Vår målsättning är att erbjuda marknaden all basutrustning som krävs i ett kemiskt laboratorium. Vi marknadsför produkter från ett 40-tal välkända, utländska leverantörer och vi vill särskilt framhålla att vi är specialister inom värme/kyla, vattenrening, vägning, diskrumsutrustningar, partikelteknologi, provberedning och laboratorieinredningar. Vi har vårt huvudkontor i Upplands Väsby och etablering i Lund, Mölndal och Umeå.

Till vårt kontor i Upplands Väsby söker vi nu en

SERVICEINGENJÖR TEAM MEKANIK

för reparation och service av instrument och apparatur, som tex. autoklaver, diskmaskiner, vattenrening, genomräckningsskåp samt övrig utrustning.
Arbetet kommer att utföras både i Ninolabs lokaler samt i fält hos Ninolabs kunder, naturligtvis ställer vi tjänstebil till förfogande. Arbetsområdet är till största delen i Mälardalen, specifikt i området Uppsala – Stockholm. B-körkort är en förutsättning.
Arbetet utförs oftast självständigt med stor integration hos kunden varför erfarenhet av liknande arbete med felsökning, reparationer och kundsamarbete erfordras.

Kunskap i mekanik och elteknik/elektronik är ett krav, samt att kunna tillgodogöra sig information via tekniskt underlag så som ritningar, el schema och manualer.

Eftersom tjänsten innebär kontakter med våra leverantörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning.

Är Du intresserad och vill veta mer?
Kontakta vår tekniska chef Johan Almquist på telefonnummer 08-590 962 00
eller e-post: jal@ninolab.se

Ansökan skall vara Ninolab till handa senast 2022-04-30
Tidigt insända CV behandlas löpande.

Maila din ansökan till: jal@ninolab.se
eller skicka via post till:
AB Ninolab
Box 137
194 22 Upplands Väsby
Märk kuvertet ”Serviceingenjör”

 

Aktuellt Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post