Start / Service
 
 

Bra produkter blir bättre med tiden

Ett uttryck för ansvar och långsiktighet är att vi sedan starten har service i egen regi. På våra topputrustade serviceavdelningar i Stockholm, Kungsbacka samt Lund finns sammanlagt ett 10-tal tekniker. Alla är specialutbildade hos våra leverantörer och utbildas fortlöpande på nya produkter och ny teknik.
 
Det heltäckande servicenätet gör att vi alltid finns nära våra kunder med teknisk hjälp och applikationssupport. För att garantera hög servicenivå har vi bland annat akrediterad kylservice.

Servicearbetet kan utföras hos kund eller på vår verkstad. Vi erbjuder också servicekontrakt på de produkter vi säljer. Läs mer under Tjänster.

          

Kontakta oss gärna. Och låt oss berätta hur bra produkter blir bättre när du har rätt leverantör.
 
E-post: service@ninolab.se

Tel: 08-590 962 00

ELGA Vattenrening Purelab Flex
Thermo Forma Inkubator 311
Applikon Bioreaktor
 
Visste du att ...

Servicearbeten

Ninolab arbetar med ett datorbaserat system för att planera, delegera och rapportera servicejobb. Detta medför att jobben fördelas på ett effektivt och kostnadsbesparande sätt vilket gynnar dig som kund.

För att detta skall fungera på bästa sätt bör en beställning av service ringas in till huvudkontoret i Upplands Väsby (08 - 590 962 50) alternativt beställas via hemsidan.

För detta ändamål hittar du Servicebeställning i menyn till vänster.

 
 

Ninolab - av Soliditet diplomerat Trippel-A företag

AB Ninolab • P.O. Box 137 • SE-194 22 Upplands Väsby • Sweden  Leverantör av laboratorieutrustning i Sverige  • Phone +46-8-59096200 • info@ninolab.se
Website Contact: webmaster@ninolab.se