Kryokärl för flytande kväve

Air Liquide har ett brett sortiment av kryokärl för olika typer av applikationer. Hitta det kärl som passar för din applikation.

Serie Agil
Används för mindre mängder flytande kväve vid laboratoriearbeten på en arbetsbänk. Från 0,5 liter upp till 6 liter. Med korklock och handtag.

Serie TR
För transport och förvaring av mindre mängd flytande kväve från 11 liter upp till 100 liter. Finns med hjulställ och uttagstillbehör.

Serie TP
För uttag av mindre mängder flytande kväve och för påfyllning av andra flytande kvävekärl. Från 35 upp till 100 liter. Finns med hjulställ, slangar och uttagsspjut.

Serie GT
Används för förvaring av biologiskt provmaterial i flytande kvävefasen i strån eller i kryorör. Från 180 stycken upp till 1 200 stycken 2 ml kryorör. Förvaring av kryorör görs på stickor med upp till 6 stycken/sticka. Varianter finns med plastkanistrar eller stålkanistrar.

Serie Arpege
För förvaring av biologiskt provmaterial i lite större mängder. Förvaring kan ske i gasfasen eller i flytande kvävefasen. Upp till 6000 stycken 2 ml kryorör eller maximalt 68 880 strån. Förvaring av kryorör görs i kryolådor.

Serie Espace
För förvaring av biologiskt provmaterial i stora mängder. Förvaring kan ske i gasfasen eller i flytande kvävefasen upp till 38 4000 stycken 2 ml kryorör eller maximalt 668 300 strån. Upp till 3 465 blodpåsar kan också förvaras.

Serie Voyageur
Används för transport av biologiskt provmaterial i gasfasen. Så kallad Dry Shipper. Det flytande kvävet absorberas i kärlets vägg. Inget flytande kväve kan läcka ut om kärlet välter eller tappas. Transporttemperaturen kan övervakas med T-tracker.

AIR_LIQUIDE_logo

Kontakt

Kåre Rodmalm
kro@ninolab.se
08-590 962 14

Produkter

Läs mer om vår kryoutrustning, vi har även skyddsutrustning för flytande kväve

Nyheter Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post