Ledig tjänst – Serviceingenjör

AB Ninolab ingår i Ninolabgruppen. En koncern som består av fem företag: AB Ninolab, Nino Labinteriör AB, Wållgrens Kyl AB, A/S Ninolab (DK) och AS Ninolab (NO).

Totalt är vi ca 70 anställda med en omsättning om drygt 200 MSEK. AB Ninolab har sedan 1965 levererat laboratorieutrustning och service till svenska laboratorier inom sjukhus, forskningsinstitutioner och industriföretag. Vår målsättning är att erbjuda marknaden ett brett utbud av apparater och basutrustning. Vi representerar och marknadsför produkter från ett 50-tal etablerade leverantörer.
Vi är ett företag med stark teamkänsla, där alla är lika viktiga när det kommer till att nå våra högt satta mål.

Serviceingenjör Lund

Tjänsten innefattar reparation och service av instrument och apparatur, som tex. autoklaver, laboratoriediskmaskiner, centrifuger, värmeskåp samt övrig utrustning.

Arbetet kommer till största del att utföras i fält hos Ninolabs kunder, – naturligtvis ställer vi tjänstebil till förfogande. Arbetsområdet är till största delen i Skåne, specifikt i området Malmö-Lund-Helsingborg.

Arbetet utförs oftast självständigt med stor integration hos kunden varför erfarenhet av liknande arbete med felsökning, reparationer och kundsamarbete erfordras. Kunskap i mekanik och elteknik/ elektronik är ett krav.

Eftersom tjänsten innebär kontakter med våra leverantörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning.

Aktuellt Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post

Dela på print
Dela på email
Stäng meny