Lediga tjänster – Serviceingenjör Mekanik

AB NINOLAB har sedan 1965 levererat laboratorieutrustning och service till svenska sjukhus, forskningsinstitutioner och industriföretag. Vår målsättning är att erbjuda marknaden all basutrustning som krävs i ett kemiskt laboratorium. Vi marknadsför produkter från ett 40-tal välkända, utländska leverantörer och vi vill särskilt framhålla att vi är specialister inom värme/kyla, vattenrening, vägning, diskrumsutrustningar, partikelteknologi, provberedning och laboratorieinredningar. Vi har vårt huvudkontor i Upplands Väsby och etablering i Lund, Kungsbacka och Umeå

Till vårt Kontor i Upplands Väsby söker vi nu TVÅ

EN SENIOR SERVICEINGENJÖR, TEAM MEKANIK
samt
EN SERVICEINGENJÖR MED BEGRÄNSAD ERFARENHET, TEAM MEKANIK

för reparation, installationer och service av teknisk utrustning som tex. lafbänkar, laboratoriediskmaskiner, autoklaver dragskåp, värmeskåp samt övrig utrustning. Arbetet kommer till största del att utföras i fält hos Ninolabs kunder, – naturligtvis ställer vi tjänstebil till förfogande. Arbetsområdet är till största delen i Mälardalen, specifikt i området Uppsala – Stockholm. B-körkort förutsätts därav. Till den tjänst med begränsad erfarenhet är det meriterande att ha erfarenhet av ventilation, laminära luftflöden samt installationer.

Arbetet utförs oftast självständigt med stor integration hos kunden varför erfarenhet av liknande arbete med felsökning, reparationer och kundsamarbete erfordras. Kunskap i mekanik och elteknik/ elektronik är meriterande och en förutsättning för tjänsten.
Eftersom tjänsten innebär kontakter med våra leverantörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning.

Är Du intresserad och vill veta mer?
Kontakta vår Tekniska chef Johan Almquist på telefonnummer 08-590 962 00 eller e-post: johan.almquist@ninolab.se

Ansökan skall vara Ninolab till handa senast 2020-12-15, tidigt insända CV behandlas löpande.
Skickas till: jal@ninolab.se
eller via post till AB NINOLAB Box 137 194 22 Upplands Väsby Märk kuvertet ”Serviceingenjör, Team Mekanik”

 

Aktuellt Arkiv

Se alla nyheter!

Dela denna post

Dela på print
Dela på email